{0} reviews | Schrijf review

Dierenhotel Felis & Canis
Beerzel - Over Felis & Canis

*****dierenhotel in Antwerpen/Beerzel/Putte!

Heimolenweg 5
2580 Beerzel

015 76 23 40
     

Facebook pagina

5* kattenhotel Felis et Canis

'Welkom dierenvrienden'

Dierenhotel Felis & Canis is een klein, sfeervol en rustig dierenhotel met een hart voor katten, vogels en knaagdieren gelegen in een groene omgeving.

*Vous Pouvez également nous contacter en français.

*You can also contact us in English.

Een bezoekje?

 

Uw lieveling op hotel brengen ook al is het maar voor even, is niet altijd evident. U bent altijd welkom voor een kennismaking en een rondleiding in ons hotel te Beerzel/Putte in provincie Antwerpen. Maak daarom gerust een afspraakje en we vertellen u graag alles over onze werkwijze en u gaat buiten met een gerust gemoed. We zijn dierenvrienden in hart en nieren – spannen ons honderd procent in om uw lieveling een aangenaam verblijf te bieden. Zo bent u helemaal zeker van onze goede service.

 

Meer informatie?

 

Nu al nieuwsgierig?

Bezoek onze website www.felis-et-canis.be

U leest er  alles over onze filosofie van ons dierenhotel, tarieven en voorwaarden. De vele foto’s geven u meteen een goede indruk van ons dierenhotel. 

Of bezoek onze Facebook-pagina, en blijf op de hoogte van onze mooie fotocollages van onze gasten en andere leuke weetjes :-)

https://www.facebook.com/FelisCanisDierenhotel?ref=hl 

 

 Tot binnenkort in Beerzel?

 

" DREAM & RELAX "

Kattenhotel

Het kattenhotel is sfeervol ingericht, zodat uw kat geniet van een zorgeloos individueel verblijf met eventuele toegankelijkheid tot buiten met zicht op de tuin. En om uw lieveling nog extra te verwennen is er sfeervolle muziek en zicht op het aquarium.

 

Elke dag krijgt uw kat wat lekkers zoals ze thuis gewend is. Dagelijks kan uw kat individueel gebruik maken van onze speelpleinen om nog meer vrijheid te bieden.

 

U moet enkel zijn/haar slaapmandje meebrengen en eventueel nog extraatjes, zoals eigen speelgoedjes, borstel, snoepjes, …

Tarieven van ons kattenhotel

 Verblijf

 euro tarief / dag incl. 21% btw

 1 kat

 11,-

 2 katten in 1 verblijf

 18,-

 3 katten in 1 verblijf

 24,-

 4 katten in 1 verblijf

 31,- (enkel binnenverblijf)

 3 katten in 2 verblijven

 28,-

 4 katten in 2 verblijven

 35,-

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
 Bereken route